Crumble met tropisch fruit
- Totale tijd 58min.
- 25min.
Bereiden - 33min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
2 Appel
400 g Tropisch fruit
15 g Boter
20 g Suiker
Crumble:
120 g Bloem
115 g Boter
80 g Bruine suiker
100 g Kokos
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de boter in de vorm en zet in de Cake Factory. Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 2 /5
Verdeel de gesmolten boter over de bodem van de vorm door de vorm rond te draaien en bestrooi vervolgens met suiker.
Stap 3 /5
Schil de appels, snijd ze in kwarten, haal het klokhuis eruit, snijd ze in grote stukken en verdeel deze over de vorm. Schil en snijd het tropisch fruit in grote stukken en verdeel ze over de appels.
Stap 4 /5
Doe alle ingrediënten voor de crumble in een kom en kneed met de hand tot een grof korrelig deeg. Verdeel het deeg over het fruit en maak er rotsjes van. Plaats de vorm in de Cake Factory.
Stap 5 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan. Haal de vorm eruit en serveer warm.