Fluffy pannenkoekjes met fruit
- Totale tijd 18min.
- 1min.
Bereiden - 17min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
300 g bloem
rood fruit
maple siroop
100 g maïzena
70 g witte basterdsuiker
20 g bakpoeder
2 snuifje zout
4 el zonnebloemolie
250 ml amandelmelk
Bereiding
Stap 1 /4
Doe alle ingrediënten behalve de rode bessen en ahornsiroop in een blenderkom. Sluit het deksel. Mix tot een glad beslag.
Stap 2 /4
Schraap met een spatel de zijkanten van de kom schoon. Sluit het deksel en mix nogmaals goed door.
Stap 3 /4
Giet een kleine pollepel beslag in een met olie ingevette pannenkoekpan op laag vuur. Zodra de rode stip effen rood kleurt, heeft de pan de juiste temperatuur. Wanneer de belletjes naar de oppervlakte zijn gestegen, draai je de pannenkoek om en ga je verder met koken. Herhaal dit totdat je geen beslag meer hebt.
Stap 4 /4
Serveer met roodfruit en maple siroop.