Vegan matcha pannenkoekjes met frambozenjam
- Totale tijd 20min.
- 5min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
100 g bloem
160 ml soja- of havermelk
2 tl matcha theepoeder
2 tl suiker
0.25 tl bakpoeder
1 snuifje zout
2 tl olie
frambozenjam
handje frambozen
Bereiding
Stap 1 /3
Klop een beslag van de bloem, melk, suiker, zout, olie, matcha- en bakpoeder. Het bakpoeder zorgt voor de binding in plaats van eieren.
Stap 2 /3
Zet een Tefal pannenkoekpan klaar op je warmtebron en laat heet worden totdat de rode stip een effen kleur krijgt. Doe boter in de pan en bak de pannenkoeken.
Stap 3 /3
Garneer de pannenkoeken met frambozenjam en frambozen. Maak eventueel af met vegan slagroom!