Feta pepper dip (ktipiti)
- Totale tijd 4u. 11min.
- 10min.
Bereiden - 1min.
Koken - 4u.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
100 g Rode paprika
100 g Feta
100 g Gekookte aardappelen
100 g Roomkaas
2 teentje Knoflook
1 tl Verse dille
1 tl Pijnboompitten
2 el Olijfolie
1 snuifje Chilipoeder
Zout en peper
Toebehoren
400 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /5
Doe alle ingrediënten in de fles, te beginnen met de yoghurt en feta.
Stap 3 /5
Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /5
Laat voor minstens 4 uur in de koelkast staan alvorens op te dienen. Dien koud op.
Stap 5 /5
Ook kan je deze dip combineren met crackers en versieren met een paar geroosterde pijnboompitten, blokjes paprika en verse kruiden.