Hummus with butternut squash and feta cheese
- Totale tijd 21min.
- 5min.
Bereiden - 16min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
10 cl Water
2 Citroen
30 g Tahini (sesampasta)
2 cl Olijfolie
120 g Gekookte en afgegoten kikkererwten
150 g Flespompoen
80 g Feta
2 teentje Knoflook
Zout en peper
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /3
Bereid de ingrediënten voor. Pers het sap uit de citroenen.
Stap 2 /3
Doe alle ingrediënten in het apparaat. Voeg als eerste het water toe. Zet een beetje feta apart om te garneren achteraf. Bevestig de mesjes op de OTG-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 3 /3
Pas de hoeveelheid kruiden en citroensap naar wens aan. Garneer met de overgebleven brokjes feta alvorens op te dienen.