Thai hummus with peanut butter
- Totale tijd 21min.
- 5min.
Bereiden - 16min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
10 cl Water
3 Citroen
30 g Pindakaas
3 cl Neutrale olie
300 g Kikkererwten, gekookt en afgegoten
1 teentje Knoflook
2 el Srirachasaus
1 tl Ahornsiroop
0.5 tl Gemalen gember
2 el Pinda's
2 el Verse koriander
2 el Groen van lente-uitjes
Zout en peper
Toebehoren
400 mL drinkfles 700 mL drinkfles
Bereiding
Stap 1 /5
Bereid de ingrediënten voor. Pers het sap uit de citroenen.
Stap 2 /5
Doe alle ingrediënten in het apparaat, te beginnen met de vloeistoffen. Hou de pinda's, koriander en lente-ui voor later: deze dienen om de bereiding achteraf te garneren.
Stap 3 /5
Bevestig de mesjes op de On The Go-fles en zet hem vast op de basis. En blenden maar!
Stap 4 /5
Breng op smaak.
Stap 5 /5
Dien op met brood. Garneer de bereiding: bestrooi met gehakte pinda's, koriander en lente-ui.