Gebakken mediterrane groenten
- Totale tijd 1u. 22min.
- 40min.
Bereiden - 42min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd de aubergine in halve schijfjes van 0,5 cm dik. Laat ze 15-30 min. vocht verliezen. Snijd de ongeschilde courgette in dunne plakjes.
Stap 2 /6
Snijd de champignons met de steel eraan in de lengte in 2 stukken (de grote in 4 stukken). Snijd de paprika in fijne reepjes en snijd deze in tweeën.
Stap 3 /6
Hak de knoflook fijn en spoel de aubergines.
Stap 4 /6
"Doe de knoflook en de aubergines onderin de ActiFry. Leg daarop de champignons aan de kant van de handgreep. Leg de courgettes en de paprika aan de andere kant. Giet de wijn over de courgette en paprika en breng op smaak. Verdeel de olie over de paprika. Sluit het deksel."
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Serveer deze gebakken groenten in een koude salade met een pittige huisgemaakte vinaigrette met verse kruiden en croutons uit de ActiFry.