Gegrilde varkenslende en spruitjes met Parmezaanse kaas
- Totale tijd 10min.
- 10min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
1 el Neutrale olie
1 el Citroensap
1 el Kerriepoeder
1 el Vloeibare honing
4 sneetje varkenslendesteaks zonder bot (ongeveer 600 g)
Zout
500 g spruitjes
1 el Olijfolie
0.5 tl Zout
1 tl Provençaalse kruiden
70 g Geraspte Parmezaanse kaas
Toebehoren
Bakplaat Bakplaat XL
Bereiding
Stap 1 /5
Meng de olie met de citroensap, currypoeder, honing en zout. Bestrijk de plakken varkenslende met dit mengsel. Zet aan de kant.
Stap 2 /5
Was de spruitjes en snijd ze door midden. Leg ze in de ovenaccessoire. Voeg de olijfolie, zout, Provençaalse kruiden en Parmezaanse kaas toe. Meng om de spruitjes goed te bedekken.
Stap 3 /5
Zet de ovenaccessoire in de OptiGrill. Sluit de oven en zet aan. De handmatige modus wordt automatisch geselecteerd. Selecteer de oranje kleurinstelling met de M-knop en druk op OK. Laat wanneer het apparaat is opgewarmd 10 minuten koken.
Stap 4 /5
Open de grill naar de BBQ-stand en stel de zijthermostaat in op stand 3. Leg de varkenslende op de grilplaat en bak 15 minuten. Draai het vlees halverwege om. Doe dit in twee delen, afhankelijk van de grootte. Roer de spruitjes regelmatig door zodat ze aan alle kanten kleuren.
Stap 5 /5
Serveer direct.