Gestoofde prinsessenbonen met verse salie, peer en pindanoten
- Totale tijd 28min.
- 8min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Verwijder de uiteinden van de bonen en snij ze dan in de lengte in twee.
Stap 2 /8
Schil de peren en snij ze in blokjes.
Stap 3 /8
Giet een lepel olie in de ActiFry bij de prinsessenbonen en de in fijne reepjes gesneden salie. Sluit het deksel.
Stap 4 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 5 /8
Voeg vervolgens de perenblokjes en de pindanoten toe.
Stap 6 /8
Giet de groentebouillon samen met de vloeibare room op de prinsessenbonen.
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /8
Breng op smaak met zout en peper.