Glutenvrije havercake met appel en walnoten
- Totale tijd 35min.
- 5min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 personen
200 g appel, geschild en in stukjes gesneden
4 el rozijnen
3 eieren
2 el plantaardige olie
4 el haverzemelen
75 g rijstbloem
0.5 tl kaneelpoeder
75 g grof gehakte walnoten
1 el bakpoeder
Bereiding
Stap 1 /5
Doe de appels, rozijnen, eieren en olie in de blender.
Stap 2 /5
Stel het handmatige programma in op één minuut en maximale snelheid, en start het programma.
Stap 3 /5
Voeg de haverzemelen, rijstbloem, kaneelpoeder, gehakte walnoten en gist toe.
Stap 4 /5
Stel het handmatige programma in op 1 min. 15 sec. en middelhoge snelheid, en start het programma.
Stap 5 /5
Giet het beslag in een ingeoliede cakevorm en bak 30 minuten in de oven op 180°C.