Wortel-kokos pannenkoeken met kaneel en walnoten
- Totale tijd 20min.
- 10min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
150 g wortels
400 g bloem
750 ml melk
4 eieren
1 el kaneel
80 g kokosrasp
50 g boter (of olie om in te bakken)
50 g walnoten (grofgehakt)
Bereiding
Stap 1 /6
Rasp de wortels.
Stap 2 /6
Zeef de bloem boven een kom en voeg de melk, de eieren en een snufje zout toe.
Stap 3 /6
Roer het geheel met een mixer of garde tot een glad beslag.
Stap 4 /6
Roer de kaneel, geraspte wortel en kokos door het beslag. Houd een handje geraspte wortel over voor decoratie.
Stap 5 /6
Laat de pan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in de pan. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Stap 6 /6
Garneer de pannenkoek met wat geraspte wortel, kokos en de walnoten.