Hotdog met bierbraadworst en ui
- Totale tijd 1u.
- 40min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
4 stuk braadworsten
4 stuk hotdogbroodjes
2 witte uien, gemiddelde grootte
500 ml bier naar keuze
boter
1 el bruine suiker
Bereiding
Stap 1 /6
Prik met een vork verspreid in de braadworsten en snijd de uien in ringen.
Stap 2 /6
Laat het bier in een steelpan sudderen en kook de worsten er ongeveer 30 minuten in.
Stap 3 /6
Verwarm de boter met 1 eetlepel bruine suiker in een pan, bak de ui er in en karameliseer de ringen licht.
Stap 4 /6
Selecteer het programma Worst en rooster de worsten totdat ze goudbruin van kleur zijn.
Stap 5 /6
Snijd ondertussen de hotdogbroodjes doormidden en bestrijk de binnenkant met mosterd of ketchup.
Stap 6 /6
Leg in elk hotdogbroodje een braadworst en strooi er wat chilivlokken op. Bestrooi met de gekarameliseerde uiringen en serveer.