Aardappelpartjes met ui en paprika
- Totale tijd 36min.
- 10min.
Bereiden - 26min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /15
Snij de aardappelen ongeschild in kwarten. Door de kwarten in tweeën te Snijen, krijg je heel gemakkelijk 8 partjes. De kleinste aardappelen snij je in vieren.
Stap 2 /15
Spoel de aardappelpartjes.
Stap 3 /15
Laat uitlekken en dep ze droog met een schone handdoek.
Stap 4 /15
Leg de aardappelpartjes met de plantaardige olie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 5 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /15
Snij de ui en de paprika in kleine blokjes.
Stap 7 /15
Doe de paprika en de ui bij de aardappelen in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 8 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 9 /15
Snij de knoflook en de stengelui in fijne ringetjes.
Stap 10 /15
Doe de knoflook en de stengelui in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 11 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 12 /15
Hak de basilicum fijn.
Stap 13 /15
Doe de basilicum in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 14 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 15 /15
Maak intussen de saus. Vermeng hiervoor de yoghurt, de mayonaise, de ketchup en het paprikapoeder in een kommetje tot een mooie cocktailsaus.