Kebab
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snipper de ui.
Stap 2 /6
Snijd het schapenvlees in blokjes van 3 à 4 cm. Doe de blokjes in een kom en bestrooi ze met een ActiFry-lepel bloem en de peper. Hussel dit door elkaar zodat de bloem goed over het vlees verdeeld wordt.
Stap 3 /6
Meng in een andere kom het water en de tomatenpuree.
Stap 4 /6
Doe de ui, knoflook en komijn in de ActiFry. Leg het schapenvlees in de ActiFry-pan, tegenover het handvat. Giet het water/tomatenpuree-mengsel in de ActiFry-pan aan de kant van het handvat. Sprenkel de olie over het schapenvlees. Sluit de deksel.
Stap 5 /6
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /6
Serveer het in pitabrood met saus naar keuze of met rijst.