Kebab in de ActiFry
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Hak de ui fijn.
Stap 2 /7
Snijd het schapenvlees in blokjes van 3-4 cm. Doe deze in een kom.
Stap 3 /7
Doe de ActiFry-lepel bloem en de peper in de kom. Meng goed zodat alle stukken bedekt zijn.
Stap 4 /7
Meng in een andere kom het water en het tomatenconcentraat.
Stap 5 /7
"Doe de ui, de look in de komijn in de ActiFry. Doe het schapenvlees in de ActiFry, tegenover het handvat. Doe het water/tomatenconcentraatmengsel in de ActiFry ter hoogte van het handvat. Verdeel de olie over het schapenvlees. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Voeg een scheutje witte azijn toe voor een authentieker resultaat. Dien op in een kebabbroodje met een saus naar keuze of met rijst.