Kebab in de ActiFry
- Totale tijd 45min.
- 15min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Hak de ui fijn.
Stap 2 /7
Snijd het schapenvlees in blokjes van 3-4 cm. Doe deze in een kom.
Stap 3 /7
Doe de ActiFry-lepel bloem en de peper in de kom. Meng goed zodat alle stukken bedekt zijn.
Stap 4 /7
Meng in een andere kom het water en het tomatenconcentraat.
Stap 5 /7
"Doe de ui, de look in de komijn in de ActiFry. Doe het schapenvlees in de ActiFry, tegenover het handvat. Doe het water/tomatenconcentraatmengsel in de ActiFry ter hoogte van het handvat. Verdeel de olie over het schapenvlees. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Voeg een scheutje witte azijn toe voor een authentieker resultaat. Dien op in een kebabbroodje met een saus naar keuze of met rijst.
Voeg een scheutje witte azijn toe voor een authentieker resultaat. Dien op in een kebabbroodje met een saus naar keuze of met rijst.