Kipfilet in champignon-dragonsaus
- Totale tijd 25min.
- 10min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Doe de olie en gehakte sjalotjes in de ActiFry pan. Sluit de deksel.
Stap 2 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 3 /10
Snijd de kipfilet in blokjes en maak ze op smaak met zout en peper.
Stap 4 /10
Hak de champignons fijn en snijd de cantharellen doormidden.
Stap 5 /10
Doe alle paddenstoelen en de kip in de ActiFry.
Stap 6 /10
Breng op smaak met peper en zout. Sluit de deksel.
Stap 7 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 8 /10
Voeg de ingedikte kippenbouillon en de room toe. Sluit de deksel.
Stap 9 /10
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 10 /10
Voeg de gehakte dragon toe. Serveer.