Kippenvleugels
- Totale tijd 12u. 39min.
- 5min.
Bereiden - 34min.
Koken - 12u.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1.2 kg Kippenvleugels
4 el Ketchup
2 el Mosterd
2 el Paprikapoeder
2 el Zoete sojasaus
Zout, peper
2 el Olijfolie
Toebehoren
Grillen Lekbak Frietmandje
Bereiding
Stap 1 /3
Snij de kippenvleugels doormidden ter hoogte van het gewricht.
Stap 2 /3
Doe alle ingrediënten in een grote kom en voeg de kippenvleugels toe. Meng goed zodat ze volledig zijn bedekt. Bedek met plastic folie en laat minstens 12 uur marineren.
Stap 3 /3
Plaats de grilplaat in de kom van het toestel en doe helft van de kippenvleugels in de kom. Voor de Easy Fry Oven&Grill 9in1: doe de kippenvleugels in het frituurmandje. Plaats het mandje op het bovenste rooster met de lekbak onderaan. Sluit de deur. Digitale versie: Zet de ROAST CHICKEN-stand aan gedurende 17 minuten, draai na 12 minuten om en herhaal met de tweede lading. 2-in-1 mechanische versie: 2in1: Zet gedurende 17 minuten aan op 170 °C, draai na 12 minuten om en herhaal met de tweede lading.