Kippenvleugels
- Totale tijd 24min.
- 10min.
Bereiden - 14min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
1 kg Kippenvleugels
1 el Knoflookpoeder
1 el Gerookte paprikapoeder
Zout en peper
2 el Olijfolie
Bereiding
Stap 1 /4
Kruid de kippenvleugels met het knoflookpoeder, het gerookt paprikapoeder, zout, peper en olijfolie. Zorg ervoor dat alle vleugels goed bedekt zijn.
Stap 2 /4
Leg de kippenvleugels in het apparaat. Start het kookproces.
Stap 3 /4
Draai de kippenvleugels halverwege de bereidingstijd om zodat ze gelijkmatig garen en het vel knapperig wordt.
Stap 4 /4
Neem de handgreep vast met beide handen en open het apparaat. Serveer de kippenvleugels, warm met of zonder saus, samen met rauwe groenten met dipsausjes zoals ranch of blauwe kaas. Laat het smaken!