Konijnenruggen met pruimen, hazelnoten en quinoa
- Totale tijd 40min.
- 20min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /13
Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Stap 2 /13
Laat de pruimen in 30 cl warm water weken om ze te doen zwellen.
Stap 3 /13
Bind de konijnenruggen stevig samen.
Stap 4 /13
Snij tussen het touw om per rug 4 tournedos te vormen.
Stap 5 /13
Pel de ui en hak fijn.
Stap 6 /13
Doe de ui met de olie in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 7 /13
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 8 /13
Voeg de ruggen toe in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 9 /13
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 10 /13
Laat de pruimen uitlekken, maar bewaar het water.
Stap 11 /13
Los de bouillon op in het geparfumeerde pruimenwater en voeg pruimen, hazelnoten en quinoa toe aan de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 12 /13
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 13 /13
Verwijder de draadjes van de tournedos en dien 3 minitournedos van konijn op met quinoa en pruimen.