Mexicaanse mais met limoen-mayonaise
- Totale tijd 22min.
- 10min.
Bereiden - 12min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
8 personen
8 Vacuümverpakte maiskolven
2 el koolzaadolie
Zout, peper
4 Limoenen
60 g Mayonaise
60 g Crème fraîche
2 tl Knoflookpoeder
2 tl Uienpoeder
15 g Koriander
150 g Verkruimelde feta
Gerookte paprikapoeder
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /5
Smeer de maiskolven in met de zonnebloemolie en breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /5
Leg de maïskolven in de Easy Fry & Grill en stel het GRILL-programma in op 200°C gedurende 6 minuten.
Stap 3 /5
Pers het citroensap in een kom en meng met mayonaise, crème fraîche, knoflook- en uienpoeder.
Stap 4 /5
Nadat de 6 minuten voorbij zijn, draai je de maïs om en grill je nog eens 6 minuten.
Stap 5 /5
Serveer de maïskolven samen met de limoen-mayonaise, verkruimelde feta, koriander en een snuf paprikapoeder.