Pasteitjes met vijgen en ganzenlever
Tefal
Recept van Tefal

Pasteitjes met vijgen en ganzenlever

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 1u.
  • Bereiden
    15min.
  • Koken
    30min.
  • Afkoelen
    15min.

Ingrediënten

1 ovenlading

  • 200 g Bloem

  • 4 eieren

  • 100 g Melk

  • 4 Vijgenjam

  • 2 Gist

  • 2 Fleur de sel

  • 360 g Foie gras

Toebehoren

  • Bakvorm voor 6 mini cakes
    Bakvorm voor 6 mini cakes

Bereiding

Stap 1 /4

Meng in een kom met een houten lepel de bloem, de gist, het zout en de eieren. Voeg de melke en vervolgens de jam toe.

  • 200g Bloem
  • 4 eieren
  • 100g Melk
  • 4 Vijgenjam
  • 2 Gist
  • 2 Fleur de sel

Stap 2 /4

Vul de kuiltjes van de vorm met 50 g deeg. Bak in de Cake Factory op P2 voor 30 minuten. Laat 10 minuten afkoelen in de vormpjes. Plaats de cakejes op een rooster totdat ze geheel afgekoeld zijn.

Stap 3 /4

Snij de cakejes overlangs doormidden. Leg in het midden een plakje foie gras van 30 g. Let op dat de foie gras niet over de rand komt. Zet de pasteitjes 10 minuten koel.

  • 360g Foie gras

Stap 4 /4

Snij in plakjes en serveer.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760