Roergebakken mediterraanse groenten
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /3
Snijd de aubergines in halve cirkels van ca. 0,5 cm dik. Laat ze 15 à 30 min uitlekken. Snijd de courgette. Snijd de champignons in tweeën of in vieren, afhankelijk van hun grootte. Verwijder de zaden en snijd de paprika eerst in reepjes en dan in stukjes. Hak de knoflook.
Stap 2 /3
Spoel de auberginestukjes af. Leg ze in de pan samen met de knoflook. Voeg de champignons toe aan de kant van het handvat. Leg de courgettes en paprika's er tegenover, achterin de pan. Giet de wijn over de groenten en het breng op smaak met zout en peper. Sprenkel de olie over de paprika's.
Stap 3 /3
Laat dit bakken gedurende de aangegeven tijd.