Vegetarische mediterraanse geroerbakte groenten
- Totale tijd 50min.
- 15min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /4
Snijd de aubergines over de lengte en vervolgens in plakken van ca. 0,5 cm dik. Besprenkel met fijn zout en meng. Laat dit 15 tot 30 min. zweten.
Stap 2 /4
Bereid de rest van de groenten voor: hak de courgette en de paddenstoelen fijn. Verwijder de zaden van de paprika en snijd deze dan eerst in reepjes en vervolgens in stukjes. Plet de knoflook.
Stap 3 /4
Spoel de stukjes aubergine. Leg ze samen met de knoflook in de pan. Voeg de paddenstoelen toe aan de kant van het handvat. Leg de courgettes en paprika's er tegenover, achterin de pan. Giet de bouillon over de groenten en breng het op smaak. Sprenkel de olie over de paprika's.
Stap 4 /4
Bak gedurende de aangegeven tijd.