Runderspiesjes met teriyakisaus
- Totale tijd 1u. 26min.
- 20min.
Bereiden - 6min.
Koken - 1u.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
200 g Comté, in één stuk
12 sneetje Rundscarpaccio
6 el Sojasaus
4 el Honing
Peper
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /3
Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Prik de kaasblokjes op 12 spiesjes en bedek ze met carpaccio.
Stap 2 /3
Meng de sojasaus met de honing, bedek de kebabspiesjes met het mengsel en laat een uur in de koelkast marineren.
Stap 3 /3
Plaats de grilplaat in de kom en leg de spiesjes in de kom van het toestel. Digitale versie: Zet de MEAT-stand aan op 180 °C voor 20 minuten. 2-in-1 mechanische versie: Zet aan op 180°C gedurende 20 minuten.