Runderspiesjes met teriyakisaus
- Totale tijd 28min.
- 20min.
Bereiden - 8min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
300 g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)
18 reepje Rundscarpaccio
10 cl Sojasaus
6 el Honing
10 cl Teriyakisaus
Houten spiesen
Bereiding
Stap 1 /5
Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Rijg de stukjes kaas aan de 12 spiesjes en omring ze met de carpaccio. Meng de sojasaus met de honing en laat de kebabspiesjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Stap 2 /5
Plaats de spiesjes in het apparaat. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Draai de spiesen halverwege het kookproces om.
Stap 4 /5
Verwarm ondertussen de teriyakisaus in een klein steelpannetje of in de magnetron.
Stap 5 /5
Neem de handgreep met beide handen vast en open het apparaat om de spiesen eruit te halen. Bestrijk ze met de teriyakisaus. Laat het smaken!