Runderspiesjes met teriyakisaus
- Totale tijd 1u. 26min.
- 20min.
Bereiden - 6min.
Koken - 1u.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
200 g Comté-kaas (of een vergelijkbare halfharde kaas)
12 reepje Rundercarpaccio
6 el Sojasaus
4 el Honing
12 Houten spiesen, vooraf geweekt in water
Peper
Bereiding
Stap 1 /5
Week de houten spiesjes 10 minuten in een bak water.
Stap 2 /5
Verwijder de kaaskorst en snij de kaas in stukjes van 1,5 cm. Rijg de stukjes kaas aan de spiesjes en omring ze met de carpaccio.
Stap 3 /5
Meng de sojasaus met de honing en peper laat de spiesjes gedurende 1 uur in de koelkast marineren.
Stap 4 /5
Plaats de spiesjes in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 5 /5
Eet samen met rijst en bestrooi met lente-uitjes en wat sesamzaadjes.