Samosa met mozzarella en gedroogde tomaten
- Totale tijd 41min.
- 30min.
Bereiden - 11min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Snijd het bolletje mozzarella in kleine blokjes (1 cm). Snijd elke gedroogde tomaat in 2. Snijd de brickvellen in 2 en vouw ze in de lengterichting zodat u een reep krijgt.
Stap 2 /6
Leg op het uiteinde van een reep brickdeeg een stukje mozzarella en daarboven een stukje gekonfijte tomaat. Voeg een beetje basilicum toe. Vouw elk vel in een driehoek om de samosa's te maken. Giet een lepel olie in de ActiFry.
Stap 3 /6
Laat de ActiFry® volgens de aangegeven tijd voorverwarmen.
Stap 4 /6
Bestrijk de samosa's met olie met behulp van het borsteltje en leg ze in één enkele laag in de ActiFry.
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Serveer als aperitiefhapje of als gerecht samen met rijst of een slaatje.