Samosa van verse geitenkaas met rucola en gedroogde tomaten
- Totale tijd 15min.
- 5min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd het brickdeeg in 4 stroken.
Stap 2 /8
Plaats een kwart van de verse geitenkaas op het einde van elke strook.
Stap 3 /8
Garneer met een stukje zongedroogde tomaat.
Stap 4 /8
Lijn een paar raketblaadjes in de lengte van elke strook en vouw op in samosa's.
Stap 5 /8
Zorg ervoor dat je het einde van het brickvel onder de tegenovergestelde laag stopt om te voorkomen dat het open gaat wanneer het kookt.
Stap 6 /8
Leg de samosa's in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 7 /8
Laat volgens de aangegeven tijd koken.
Stap 8 /8
In plaats van te vouwen als een samosa, kunt u proberen hem op te rollen als een loempia en de uiteinden met wat keukengerei vast te zetten.