Samosa's met mozzarella en zongedroogde tomaten
- Totale tijd 35min.
- 25min.
Bereiden - 10min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
3 stuk Zongedroogde tomaten in olie
6 bladje Ronde vellen brickdeeg
2 el Olie
12 bal Mozzarella (of kleine stukjes)
Toebehoren
Grillen Lekbak Frietmandje
Bereiding
Stap 1 /3
Snij elke zongedroogde tomaat in kwartjes. Snij de vellen brickdeeg doormidden (voor twee halve cirkels). Snij 2 cm langs de randen weg om stroken van 13 cm te verkrijgen.
Stap 2 /3
Vouw elke strook doormidden. Bestrijk het gevouwen strookje licht met olie. Leg een bolletje mozzarella en een stukje zongedroogde tomaat onderaan de strook. Vouw er een driehoekige samosa van en bestrijk met olie.
Stap 3 /3
Plaats de grilplaat in het toestel en voeg de samosa’s één voor één toe zonder dat ze elkaar overlappen. Zet de AIR FRY-stand aan voor 10 minuten. Voor de Easy Fry Oven & Grill 9in1: voeg de samosa’s één voor één toe aan het frituurmandje van de Easy Fry Oven & Grill zonder ze op elkaar te leggen, met de lekbak onderaan. Sluit de oven en zet de FRIES-stand gedurende 20 minuten aan op 190 °C.