Vegetarische orzo met zongedroogde tomaten
- Totale tijd 35min.
- 15min.
Bereiden - 20min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
80 g zongedroogde tomaten
400 g orzo
2 teentje fijngehakte knoflook
1 tl zout
1 tl gemalen zwarte peper
500 ml magere melk
500 ml groentebouillon
100 g grof gehakte spinazie
1 tl rode chilivlokken
50 ml citroensap
50 g geraspte Parmezaanse kaas
verse basilicum
Bereiding
Stap 1 /7
Doe de groentebouillon en de melk in de blender.
Stap 2 /7
Stel het aangegeven programma in en druk op start.
Stap 3 /7
Wanneer de timer klinkt, voeg je de gedroogde tomaten, orzo, teentjes knoflook, zout, peper, rode chilivlokken en citroensap toe.
Stap 4 /7
Laat het aangegeven programma opnieuw gedurende vijf minuten draaien.
Stap 5 /7
Zodra het programma afgelopen is, voeg je de spinazie en de Parmezaanse kaas toe.
Stap 6 /7
Laat het aangegeven programma opnieuw gedurende vijf minuten draaien.
Stap 7 /7
Serveer met verse basilicum.