Tarte Tatin
- Totale tijd 1u. 5min.
- 15min.
Bereiden - 40min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
1 rol bladerdeeg
250 g suiker
25 g boter
6 appels
5 cl water
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
GEBAK Maak de karamel: doe het water en de suiker in een steelpan en breng aan de kook. Voeg zodra het mengsel een mooie karamelkleur krijgt de boter voorzichtig toe. Giet de karamel in de vorm en verdeel goed.
Stap 2 /5
Schil de appels, snijd ze in kwarten en verdeel deze gelijkmatig over de karamel.
Stap 3 /5
Bedek het geheel met bladerdeeg en zet de vorm vervolgens in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 5 /5
Laat 10 minuten rusten, haal uit de vorm en leg op een bord.