Thaise rode groentencurry
- Totale tijd 35min.
- 10min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
250 ml kokosmelk
300 ml water
2 el kokosolie
50 g fijngehakte ui
1 tl zout
2 teentje fijngehakte knoflook
30 g Fijngehakte verse gember
180 g gesneden wortelen (ongeveer 1 kommetje)
2 el rode currypasta
150 g zoete aardappel, in blokjes gesneden
100 g broccoli
100 g bloemkool
2 tl limoensap
10 bladje verse Thaise basilicum
Bereiding
Stap 1 /7
Giet de kokosmelk en het water in de blender. Voeg de kokosolie en rode currypasta toe.
Stap 2 /7
Stel het aangegeven programma in en start het.
Stap 3 /7
Wanneer de timer afgaat, voeg je de ui, het zout, de teentjes knoflook, de gember, wortelen, zoete aardappel, broccoli, bloemkool en het citroensap toe.
Stap 4 /7
Laat het aangegeven programma opnieuw gedurende vijf minuten draaien.
Stap 5 /7
Wanneer de timer afgaat, voeg je de verse Thaise basilicum toe.
Stap 6 /7
Laat het aangegeven programma opnieuw gedurende vijf minuten draaien.
Stap 7 /7
Dien op met rijst.