Varkensragout met groene kool
- Totale tijd 45min.
- 20min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /15
Kruid het varkensvlees met peper en zout.
Stap 2 /15
Doe de olie in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 3 /15
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 4 /15
Leg er het vlees in en pers er 4 teentjes knoflook op uit. Sluit het deksel.
Stap 5 /15
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /15
Snij intussen de witte nerven (steeltjes) van de koolbladeren en snij die in de lengte in twee.
Stap 7 /15
Snij de bladeren van de kool fijn.
Stap 8 /15
Snijd de champignons en de ui fijn.
Stap 9 /15
Voeg de sojasaus, de witte wijn, de ui en de paddenstoelen toe aan de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 10 /15
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 11 /15
Voeg de witte nerven van de kool toe. Sluit het deksel.
Stap 12 /15
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 13 /15
Voeg de fijngehakte koolbladeren en de verse sojascheuten toe.
Stap 14 /15
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 15 /15
Laat 2 minuten afkoelen alvorens op te dienen.