Zeeduivel met groene saus
- Totale tijd 41min.
- 15min.
Bereiden - 26min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /11
Strooi een beetje zout en daarna bloem over de zeeduivelfilets.
Stap 2 /11
Giet de olie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 3 /11
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /11
Snij de knoflook fijn en voeg toe aan de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 5 /11
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 6 /11
Pel de gamba's.
Stap 7 /11
Voeg de fijngehakte peterselie, de gepelde gamba's, de zeeduivelfilets en de erwten toe en sluit de deksel.
Stap 8 /11
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 9 /11
Voeg tot slot de wijn en het water toe aan de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 10 /11
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 11 /11
Serveer de zeeduivelfilets met de groene saus en de gamba's. Garneer met een plukje dille.