Varkensvlees met karamel
- Totale tijd 53min.
- 25min.
Bereiden - 28min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Snijd het varkensvlees in blokjes van 3-4 cm en wentel de blokjes in maizena.
Stap 2 /7
Snipper de uien fijn.
Stap 3 /7
Snijd de champignons met de steel eraan in de lengte in 2 stukken (de grote in 4 stukken).
Stap 4 /7
Los het bouillonblokje in een kom op in de sojasaus.
Stap 5 /7
"Doe de uien, het kaneelstokje en de gember onderin de ActiFry. Leg daarop de champignons aan de kant van de handgreep. Leg het varkensvlees aan de andere kant. Overgiet de champignons met het sojasausmengsel en de karamel. Overgiet het varkensvlees met de olie. Sluit het deksel."
Stap 6 /7
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /7
Bestrooi het gerecht voor het opdienen met bieslook. Smakelijk!