Vegetarische chili
- Totale tijd 35min.
- 5min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
2 el olijfolie
100 g rode ui
150 g rode paprika
180 g wortel
100 g selderij
2 teentje knoflook
2 el Mexicaanse kruidenmix in poedervorm
2 tl gemalen komijn
1 tl paprikapoeder
1 tl oregano
250 g gehakte tomaten met het sap
250 g zwarte bonen
150 g witte bonen
250 ml bouillon
1 bladje laurierbladeren
2 tl witte azijn
Zout
Peper
Bereiding
Stap 1 /8
Snijd de ui, paprika en selderij in blokjes. Schil de wortelen en snijd ze in blokjes.
Stap 2 /8
Doe de olijfolie, gesneden tomaten en groentebouillon in de blender.
Stap 3 /8
Sluit het deksel en stel het aangegeven programma in. Start het programma.
Stap 4 /8
Wanneer de timer afgaat, voeg je de ui, knoflook, wortelen en selderij toe.
Stap 5 /8
Sluit het deksel en stel het aangegeven programma nog 5 minuten in.
Stap 6 /8
Open het deksel. Voeg de overige ingrediënten toe.
Stap 7 /8
Sluit het deksel en stel het programma nog 5 minuten in.
Stap 8 /8
Serveer in kommen en garneer met wat korianderblaadjes en geraspte kaas.