Yoghurtcake met citroen
- Totale tijd 55min.
- 10min.
Bereiden - 35min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
1 ovenlading
2 Eieren
210 g Suiker
260 g Bloem
1 el Bakpoeder
1 Gewone yoghurt
2 Citroenen
70 g Koolzaadolie
5 g Zout
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de suiker met de eieren en het zout. Voeg de yoghurt toe en de koolzaadolie.
Stap 2 /5
Voeg in 2 delen de gezeefde bloem met bakpoeder toe. Voeg de schil van de citroenen toe aan het beslag.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma en houd de aangegeven tijd aan.
Stap 5 /5
Laat 10 minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.