Yoghurtcake met rabarber en pistache
- Totale tijd 42min.
- 20min.
Bereiden - 22min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /15
Was de rabarberstengels.
Stap 2 /15
Trek de draden eraf en snij in stukken van ongeveer 1 cm dik.
Stap 3 /15
Doe de rabarber en de suiker in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 4 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /15
Verdeel 1 g agar-agar over de moes en sluit de deksel.
Stap 6 /15
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /15
Breng de melk aan de kook (laat niet overlopen).
Stap 8 /15
Voeg de rest van de agar-agar toe en meng goed door.
Stap 9 /15
Neem van het vuur zodra de agar-agar is opgelost en voeg snel roerend de yoghurt toe. Laat vervolgenes afkoelen.
Stap 10 /15
Verkruimel de zanddeegkoekjes in een kom.
Stap 11 /15
Voeg de gepofte rijst en de fijngehakte pistachenoten toe.
Stap 12 /15
Voeg vervolgens 2-3 lepels lauw water toe en maak er een deegbol van.
Stap 13 /15
Verdeel het koekjesdeeg over een springvorm of individuele schaaltjes en druk goed aan.
Stap 14 /15
Leg allereerst de rabarbermoes op het koekjesdeeg en vervolgens de yoghurtcrème.
Stap 15 /15
Zet in de koelkast en serveer koud.