Cheesecake met gestoofde rabarber
- Totale tijd 1u. 10min.
- 15min.
Bereiden - 55min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /13
Indien nodig, laat de verse kaas uitlekken in een fijne zeef.
Stap 2 /13
Was de rabarber.
Stap 3 /13
Verwijder de strengen en snijd ze in plakjes ongeveer 1/2 cm dik.
Stap 4 /13
Doe de rabarber, cranberries en suiker in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 5 /13
Kook volgens de aangegeven tijd of totdat de vrucht is gestoofd.
Stap 6 /13
Zet opzij.
Stap 7 /13
Meng in een kom de verse kaas met de eidooiers, zetmeel, suiker en vanille.
Stap 8 /13
Meng met een klopper.
Stap 9 /13
Klop in een andere kom de eiwitten stijf.
Stap 10 /13
Voeg dit toe aan het mengsel van verse kaas.
Stap 11 /13
Doe in een ronde vorm bekleed met bakpapier om het gemakkelijker te verwijderen uit de mal.
Stap 12 /13
Bak gedurende 40 minuten op 180 ° C.
Stap 13 /13
Als de taart te bruin wordt, dek dan af met een stuk aluminiumfolie.