Yoghurtcake met citroen
- Totale tijd 55min.
- 10min.
Bereiden - 35min.
Koken - 10min.
Afkoelen
Ingrediënten
2 ovenlading
4 Eieren
420 g Suiker
520 g Bloem
2 el Bakpoeder
2 Gewone yoghurt
4 Citroenen
140 g Koolzaadolie of boter
10 g Zout
Toebehoren
Cake Factory antiaanbakvorm
Bereiding
Stap 1 /5
Meng in een kom de suiker met de eieren en het zout. Voeg de yoghurt toe en de koolzaadolie.
Stap 2 /5
Voeg in 2 delen de gezeefde bloem met bakpoeder toe. Voeg de schil van 2 citroenen toe aan het beslag.
Stap 3 /5
Giet het beslag in een ingevette vorm en plaats in de Cake Factory.
Stap 4 /5
Start het programma voor de aangegeven tijd. Herhaal de voorgaande stappen om meerdere porties te maken.
Stap 5 /5
Laat 10 minuten afkoelen en haal de cake uit de vorm.