*Roasted aubergines with yoghurt sauce
- Totale tijd 45min.
- 10min.
Bereiden - 35min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
2 Aubergines
4 el Olijfolie
2 tl Cajunkruiden
1 tl Zout
100 g Naturel yoghurt
1 tl Tahini
2 el Citroensap
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /4
Was de aubergines en snijd ze in de lengte. Kruid het vruchtvlees van de aubergines met zout en olie. Bestrooi het oppervlak met cajunkruiden.
Stap 2 /4
Plaats de aubergines in het apparaat voorzien van de plaat. Start het bakproces.
Stap 3 /4
Bereid ondertussen de saus. Meng alle ingrediënten in een kom en zet opzij om af te koelen.
Stap 4 /4
Leg de aubergines wanneer ze gaar zijn op een bord en serveer met de yoghurtsaus.