Appels en zoete aardappel
- Totale tijd 38min.
- 20min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /6
Schil de appels en verwijder het klokhuis. Snij ze in blokjes.
Stap 2 /6
Schil de zoete aardappelen en snijd in 4.
Stap 3 /6
Snijd in plakjes van 3-4 mm dik.
Stap 4 /6
"Leg de appels ter hoogte van het handvat. Voeg tegenover de zoete aardappel toe. Giet de suiker over de appels en voeg de hazelnoten toe. Verdeel de boter in kleine blokjes over de zoete aardappel. Sluit het deksel"
Stap 5 /6
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 6 /6
Schik in schaaltjes en serveer met honing of lopende karamel. Schil de zoete aardappels goed voor je ze spoelt en kookt. Je kunt ook wat gevogeltebouillon aan dit recept toevoegen.