Appels met zoete aardappelen
- Totale tijd 38min.
- 20min.
Bereiden - 18min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Compatibele apparaten (1)
Ingrediënten
6 personen
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de appels en de zoete aardappelen en verwijder het klokhuis uit de appels. Snijd ze in vieren, dan in 3 à 4 mm dikke plakjes en vervolgens in kleine reepjes.
Stap 2 /4
Leg de appels in de pan aan de kant van het handvat. Leg de zoete aardappel er tegenover in de pan. Giet de honing over de appels en voeg de hazelnoten toe. Verdeel de klontjes boter over de zoete aardappel. Sluit de deksel.
Stap 3 /4
Laat het bakken gedurende de aangegeven tijd.
Stap 4 /4
Doe het in schaaltjes en serveer met roodfruitpuree.
Tip 1: Schil voorzichtig de zoete aardappelen, spoel ze goed af en kook ze. Je kunt ook een beetje kippenbouillon aan het recept toevoegen. Tip 2: Laat het, na het bakken, even 5 minuten rusten in de ActiFry voor een luchtigere textuur.