Zoete aardappelen
- Totale tijd 50min.
- 20min.
Bereiden - 30min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
6 personen
1.3 kg Geschilde zoete aardappelen
6 el Olijfolie
3 el Parmezaanse kaas
2 tl Knoflookpoeder
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /5
Schil de zoete aardappelen en snijd ze in vieren. Meng de zoete aardappelen met de olijfolie, Parmezaan en knoflook in een kom. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /5
Plaats de zoete aardappelen in het apparaat voorzien van de plaat. Start het kookproces.
Stap 3 /5
Schud halverwege het kookproces, wanneer het apparaat piept en het lampje knippert, met het mandje om te mengen.
Stap 4 /5
Controleer of de zoete aardappelen goed gaar zijn en bak deze indien nodig nog een paar minuten extra.
Stap 5 /5
Serveer de aardappelen met spiesjes met kip en paprika.