Zoete aardappelen met balsamicoazijn en basilicum
- Totale tijd 43min.
- 5min.
Bereiden - 38min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /7
Boen de zoete aardappelen schoon en snijd ze (ongeschild) in blokjes van 2 cm.
Stap 2 /7
Was de blokjes goed met water en laat ze vervolgens goed uitlekken. Gebruik een schone theedoek om de blokjes te drogen.
Stap 3 /7
Meng de olie met de azijn en peper in een grote kom.
Stap 4 /7
Doe de blokjes in de kom erbij; roer dit door om het oliemengsel gelijkmatig te verdelen.
Stap 5 /7
Doe de blokjes in de ActiFry-pan. Sluit de deksel.
Stap 6 /7
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /7
Garneer met basilicum. Voeg naar smaak zout toe.