Appels en zoete aardappel
- Totale tijd 43min.
- 20min.
Bereiden - 23min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /4
Schil de appels en de zoete aardappel, verwijder het klokhuis. Snijd ze in vieren en snij er vervolgens plakjes van 3-4 mm dik van. Snij deze in staafjes.
Stap 2 /4
"Leg de appels in de ActiFry aan de kant van het handvat. Leg de zoete aardappel aan de andere kant. Giet de honing over de appels en voeg de hazelnoten toe. Verdeel de boter in kleine blokjes over de zoete aardappel. Sluit het deksel"
Stap 3 /4
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 4 /4
Verdeel over de schaaltjes en dien op met een rode vruchtencoulis.
"Tip 1: Schil de zoete aardappels goed voor je ze spoelt en kookt. Je kunt ook wat gevogeltebouillon aan dit recept toevoegen. Tip 2: Laat aan het eind van de bereiding nog 5 minuten rusten in de Actifry voor zachtere ingrediënten. "