Cake van geraspte groenten met citroen en bieslook
- Totale tijd 1u. 13min.
- 30min.
Bereiden - 43min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /10
Giet een lepel olie over de geraspte aardappelen, één over de geraspte pompoen, en één over de geraspte zoete aardappelen.
Stap 2 /10
Kruid elke geraspte groente.
Stap 3 /10
Doe de geraspte aardappelen in de ActiFry. Sluit het deksel.
Stap 4 /10
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 5 /10
Neem de geraspte aardappelen uit de binnenpan en doe er de geraspte zoete aardappelen in. Sluit het deksel.
Stap 6 /10
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 7 /10
Verwijder vervolgens de zoete aardappel en vervang door de pompoen. Sluit het deksel.
Stap 8 /10
Laat volgens de aangegeven tijd bakken.
Stap 9 /10
Meng wat bieslook onder elke geraspte groente. Schik in een cakevorm laagjes groenten (aardappel, zoete aardappel, biet, pompoen). Giet er het citroensap over.
Stap 10 /10
Dek af met huishoudfolie en laat in de koelkast 12 uur rusten met een gewicht erop.