Pasta gevuld met een mousseline van sardines en citroen
- Totale tijd 40min.
- 25min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /8
Kook de pasta 'al dente' in een grote pan en houd de bereiding in het oog: het water dient net op het kookpunt te zijn. Als de pasta te lang kookt, zal deze breken.
Stap 2 /8
Mix het vlees van de vis heel fijn in een keukenmachine met een metalen mes.
Stap 3 /8
Voeg het tomatenpuree, de goed uitgelekte sardines, de citroenrasp, het zout en de peper toe.
Stap 4 /8
Hak de bieslook fijn en klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.
Stap 5 /8
Voeg de opgeklopte eiwitten en de bieslook voorzichtig toe aan het vlees van de vis.
Stap 6 /8
Doe deze bereiding in een garneerspuit.
Stap 7 /8
Vul de pasta met de bereiding en leg in de ActiFry. Sluit de deksel.
Stap 8 /8
Bak gedurende de aangegeven tijd.