Pasta gevuld met een mousseline van sardines en citroen
Tefal
Recept van Tefal

Pasta gevuld met een mousseline van sardines en citroen

ratings.0

-/5 -

  • Totale tijd 40min.
  • Bereiden
    25min.
  • Koken
    15min.
  • Afkoelen
    0min.

Ingrediënten

4 personen

Bereiding

Stap 1 /8

Kook de pasta 'al dente' in een grote pan en houd de bereiding in het oog: het water dient net op het kookpunt te zijn. Als de pasta te lang kookt, zal deze breken.

Stap 2 /8

Mix het vlees van de vis heel fijn in een keukenmachine met een metalen mes.

Stap 3 /8

Voeg het tomatenpuree, de goed uitgelekte sardines, de citroenrasp, het zout en de peper toe.

Stap 4 /8

Hak de bieslook fijn en klop de eiwitten stijf met een snuifje zout.

Stap 5 /8

Voeg de opgeklopte eiwitten en de bieslook voorzichtig toe aan het vlees van de vis.

Stap 6 /8

Doe deze bereiding in een garneerspuit.

Stap 7 /8

Vul de pasta met de bereiding en leg in de ActiFry. Sluit de deksel.

Stap 8 /8

Bak gedurende de aangegeven tijd.

Schaal SS-185673

Schaal SS-185673

Rooster SS-185685

Rooster SS-185685

Schotel SS-185759

Schotel SS-185759

Ovenrooster SS-185760

Ovenrooster SS-185760