Pasta met saus van champignons en cashewnoten
- Totale tijd 20min.
- 20min.
Bereiden - 0min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
4 personen
300 g Pasta
300 g Champignons
25 cl Groentebouillon
1 el Ciderazijn
100 g Cashewnoten
2 eenheid Uien
5 cl Olijfolie
1.5 el Losse dragon
Zout, peper
Bereiding
Stap 1 /7
Laat de cashewnoten een nachtje weken.
Stap 2 /7
Snijd de steeltjes van de champignons en zet ze opzij. Hak de champignons en de ui fijn.
Stap 3 /7
Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de fijngehakte ui en champignons.
Stap 4 /7
Kook de pasta in gezouten kokend water zoals aangegeven op de verpakking.
Stap 5 /7
Laat de cashewnoten uitlekken. Doe de cashewnoten, bouillon, champignonsteeltjes, ciderazijn en dragon in de blender en breng op smaak. Sluit het deksel. Mix gedurende 1 minuut op maximale snelheid.
Stap 6 /7
Giet de champignonsaus in de pan en houd warm op een laag vuur. Giet de pasta af, doe hem terug in de pot en giet de saus eroverheen.
Stap 7 /7
Dien onmiddellijk op.