Kipfilets met champignons en saus van blauwe kaas
- Totale tijd 35min.
- 20min.
Bereiden - 15min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ingrediënten
8 personen
800 g Champignons
8 straaltje Kip
6 cl Olijfolie
Zout, peper
6 takje Tijm
140 g Blauwe kaas
100 g Crème fraîche
Toebehoren
Grillen
Bereiding
Stap 1 /2
Reinig de champignons, snij de onderkant van het steeltje eraf en snij ze in kwartjes. Plaats de grilplaat in het toestel en leg er de kipfilets en de champignons op. Besprenkel met olie, kruid met zout en peper en voeg de tijm toe. Zet de aangegeven stand aan voor 15 minuten.
Stap 2 /2
Laat in tussentijd op een laag vuurtje de kaas gedurende 5 minuten in de room smelten. Serveer de kipfilets met de champignons en de room van blauwe kaas.