Witte pensen met appels en saus van zwarte pens
- Totale tijd 50min.
- 25min.
Bereiden - 25min.
Koken - 0min.
Afkoelen
Ontdek het volledige assortiment
Toon meer - Ontdek het volledige assortiment -
Ingrediënten
4 personen
Bereiding
Stap 1 /13
Snij de witte pensen in stukken van 2 cm dik. Breng op smaak met zout en peper.
Stap 2 /13
Was de appels, verwijder het klokhuis en snij ze in blokjes van 2 tot 3 cm dik.
Stap 3 /13
Doe de appels in de hazelnootolie in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 4 /13
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 5 /13
Voeg de witte pensen toe in de ActiFry en sluit de deksel.
Stap 6 /13
Bak gedurende de aangegeven tijd.
Stap 7 /13
Pel intussen de zwarte pens en hak deze in grove stukken.
Stap 8 /13
Warm de stukken zwarte pens 3 minuten in een pannetje op met de room en de bouillon. Mix dit vervolgens goed door elkaar.
Stap 9 /13
Voeg het zetmeel toe en mix opnieuw.
Stap 10 /13
Zeef.
Stap 11 /13
Kruid bij met peper en zout.
Stap 12 /13
Zet opnieuw op het vuur en laat indikken.
Stap 13 /13
Serveer de witte pens en de appelen op met de zwarte saus.